Egetræsvinduer og døre

Egetræsvinduer og døre
 Alle Vinduespladsens vinduer og døre kan alle fremstilles i egetræ som giver dine døre og vinduer et eksklusivt udseende.

De fleste af vore vinduer og døre fremstilles lige netop i det mål som du har brug for uden merpris og vi tilbyder også montage.

Når du vælger egetræsvinduer og døre fra Vinduespladsen kan du tilpasse dine vinduer og døre så de ligner de eksisterende eller du kan måske vælge en glasrude som runder eller er skrå. Mulighederne er mange, vi hjælper dig gerne med vejledning.

2377  2355

Egetræsvinduer og døre fra Vinduespladsen, kan vælges med 2 eller 3 lags glas, vi anvender superlavenergi ruder med varme kanter.  Vinduer og døre tilbydes med fyldninger eller mange forskellige typer glas, eksempelvis klart glas, solreducerende, ornamentglas (råglas), hærdet/lamineret glas eller lydglas.

Dine vinduer og døre kan også leveres med forskellige tilvalgs muligheder, eksempelvis pudsebeslag, redningsbeslag, friskluft ventil i karm, paskvilgreb med bremse til sidehængte vinduer og terrassedøre, dobbelt låse til yderdøre, eller sikkerhedspaskvil til yderdøre. 

Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre. Lige fra eventuelle lovkrav om brandredning, energibesparelse, vedligehold og til flere farver på elementerne.

Vinduer og døre fremstillet i egetræ er dyrere end normalt men holder også i meget længere tid og har en flot glød i træet. Få de egetræsvinduer som passer til din bolig og bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent samt et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også at udskifte vinduerne.

Vedligeholdelse af dine egetræsvinduer og døre klares ved at påfører egnet olie 2-3 gange om året.

Egetræs døre og vinduer laves med :
  • Energi sprosser 24 mm.
  • Ilagte sprosser mellem glas kan laves i 18, 26 eller 45 mm.
  • Sprosser i glas kan laves i 45, 56 eller 115 mm.
  • Sprosser mellem fyldninger kan laves i 60 eller 115 mm.

Hvis du mangler inspiration så se billederne af de flotte vinduer og døre her.

Hvis du har spørgsmål så prøv evt vores online chat

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig