Egetræsvinduer og døre

Eksklusive vinduer og døre i egetræ efter mål

Alle Vinduespladsens vinduer og døre kan fremstilles i egetræ, som giver dine døre og vinduer et eksklusivt udseende. De fleste af vores vinduer og døre fremstilles lige netop i det mål, som du har brug for uden merpris, og vi tilbyder også montage.

Når du vælger egetræsvinduer og døre fra Vinduespladsen kan du tilpasse dine vinduer og døre så de ligner de eksisterende, eller du kan måske vælge en glasrude, som runder eller er skrå. Mulighederne er mange. Vi hjælper dig gerne med vejledning.

Gratis opmåling

Ring eller skriv til os, så vil vores vindueskonsulenter fortælle dig alt om mulighederne i egetræ til vinduer og døre. Eller bestil en gratis opmåling. VI kommer ud til din bolig og giver et bud på,  hvad det vil koste, hvis du vil have nye egetræsdøre eller egetræsvinduer i dit hus. Tilbuddet er 100 % uden forpligtelser 

Olie til vinduer og døre i egetræ


Egetræ skal have olie, og den skal gerne påføres 1 til 2 gange om året. Det skal du gøre, hvis du vil have, at dine egetræ skal stå længe med den varme farve fra egetræ. Ubehandlet egetræ vil med tiden blive gråt. Spørg hos din malerforretning om, hvilken egetræsolie, de vil anbefale til dine vinduer og døre. Og sørg for at vælge olie og ikke lak, der forhindret træet i at ånde. Maling af egetræsvinduer -og døre er anbefaler vi ikke. Det vil fjerne den særlige charme ved naturtræet

Priser på egetræsvinduer

Vinduer og døre fremstillet i egetræ er dyrere end normalt, men de holder også i meget længere tid og vil med den rette behanlding bevare den flotte glød i træet. Få de egetræsvinduer som passer til din bolig og bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent samt et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også at udskifte vinduerne. 

Tilvalgsmuligheder

Egetræsvinduer og døre fra Vinduespladsen, kan vælges med 2 eller 3 lags glas, vi anvender superlavenergi ruder med varme kanter. Vinduer og døre tilbydes med fyldninger eller mange forskellige typer glas, eksempelvis klart glas, solreducerende, ornamentglas (råglas), hærdet/lamineret glas eller lydglas.

Dine vinduer og døre i egetræ kan også leveres med forskellige tilvalgsmuligheder, eksempelvis pudsebeslag, redningsbeslag, friskluft ventil i karm, paskvilgreb med bremse til sidehængte vinduer og terrassedøre, dobbelt låse til yderdøre, eller sikkerhedspaskvil til yderdøre.

Sprosser til egetræsvinduer

Egetræsdøre og – vinduer laves med:

  • Energi sprosser 24 mm.
  • Ilagte sprosser mellem glas kan laves i 18, 26 eller 45 mm.
  • Sprosser i glas kan laves i 45, 56 eller 115 mm.
  • Sprosser mellem fyldninger kan laves i 60 eller 115 mm.

Hvis du mangler inspiration så se billederne af de flotte vinduer og døre her.

Egetræ i Danmark

Egetræ udstråler tradition og det bedste danske håndværk. Det var i århundrede den foretrukne træsort til den den danske flåde. Det var også egetræ, der blev brugt til både tagspær i adlens herregårde og tømmeret i bindingsværkshuse. Det er ikke noget tilfælde, at den ældste levende organisme i Danmark er et egetræ (Kongeegen i Jægerspris Nordskov). Eg er en ganske enkelt en bundsolid træsort med meget lang holdbarhed.

Egetræ fra Vinduespladsen

Tømmeret, vi anvender til vores vinduer og døre i egetræ, har også mange år i sig. Det er ikke dansk egetræ længere, vi benytter. Det er for få kvadratmeter tilplantet med egetræ i Danmark til at det kan betale sig. Egetræet til vores vinduer og døre kommer fra Frankrig, Canada og andre dele af verden.

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig