Facadedør i mahogni

Flot facadedør i mahogni, facadedøren har diagonale krydssprosser udført som palæsprosser og 3 frisede fyldninger nederst. Facadedøren er udstillet i vores afdeling i Skovlunde, og er næsten som ny, den aldrig har været monteret før. Mahogni er en smuk træsort som bevarer sin glød hvis den bliver olieret efter behov. Mangler du en facadedør i mahogni, kan du tage et kig i vores Skovlunde afdeling, da vi har flere at vælge imellem i øjeblikket. Vi gør dog opmærksom på at det kan ændre sig, da vi går efter først til mølle princippet. 

Billedet er taget af dørens udvendige side

Produktnummer: Skovlunde 5

Mængde: 1 stk.

PRIS: 8.000,- kr. (Nypris 16.412 kr)

Karmmål: 94,5x212x11,5 cm (BxHxD)

Dørhængsling: Højre ind 

Skriv gerne til mv@vinduespladsen.dk hvis du har spørgsmål til elementet

Elementet står kun på adressen i Vojens, men hvis du måske bor lidt længere væk, eller ønsker det sendt, kan vi tilbyde fragt til din adresse med vores fragtfirma, hvor det oftest koster ca. 900,-

Hængsling af PVC terrassedør

Vores døre kommer i mange forskellige farver og designs, da vores nye vinduer og døre bliver produceret efter dine mål. På denne måde behøver man ikke, i langt de fleste tilfælde at tilpasse huset til vinduet – vi gør arbejdet for dig. Vi tilbyder desuden også en komplet udskiftning af vinduerne og dørene i dit hjem, hvor vi tager os af opmåling, levering og montering.

Ønsker du at se billeder af nye facadedøre – klik her

Se vores indvendige døre på indvendigedøre.dk 

Se også