Facadedør i mahogni

Facadedør i mahogni med sideparti. En facadedør i mahogni skal helst olieres  2 gange årlig for at bevare sin glød. Døren har 4 glas i sidepartiet og 8 fyldninger i dørpladen. Facadedøren er udstillet i vores afdeling i Skovlunde og er en flot dør i god kvalitet. Døren har aldrig været monteret før og har kun været brugt som udstillingsdør i Skovlunde. Kunne man godt bruge sådan en facadedør, kan man med fordel besøge butikken, hvis man ønsker at kigge døren efter. 

Billedet er taget af dørens indvendige side

Produktnummer: Skovlunde 1 

Mængde: 1 stk.

PRIS: 12.000,- kr. (Nypris 23.102 kr)

Karmmål: 148x210x11,5 cm (BxHxD)

Dørens hængsling: venstre ind

Skriv gerne til mv@vinduespladsen.dk hvis du har spørgsmål til elementet

Elementet står kun på adressen i Skovlunde, men hvis du måske bor lidt længere væk, eller ønsker det sendt, kan vi tilbyde fragt til din adresse med vores fragtfirma, hvor det oftest koster ca. 900,-

Hængsling af PVC terrassedør

Vores døre kommer i mange forskellige farver og designs, da vores nye vinduer og døre bliver produceret efter dine mål. På denne måde behøver man ikke, i langt de fleste tilfælde at tilpasse huset til vinduet – vi gør arbejdet for dig. Vi tilbyder desuden også en komplet udskiftning af vinduerne og dørene i dit hjem, hvor vi tager os af opmåling, levering og montering.

Ønsker du at se billeder af nye facadedøre – klik her

Se vores indvendige døre på indvendigedøre.dk 

Se også