Mahogni vinduer og døre

Mahogni vinduer og døre

Vinduespladsens vinduer og døre kan alle fremstilles i mahogni og med mange forskellige udseender afhængig af hvordan du ønsker vinduerne og dørene inddelt. Du kan fx vælge mange felter med glas eller mange fyldninger eller måske en glasrude som runder eller er skrå. Mulighederne er mange og nogen gange er valget af vinduer og døre også afhængig af hvordan din bolig ellers fremstår.

De fleste af vore vinduer og døre fremstilles lige netop i det mål som du har brug for uden merpris og vi tilbyder også montage.

Efter ønske kan der vælges iblandt forskelligt tilbehør som f.eks. luftventiler, lydglas, bremse i håndtag, forskellige greb, not i karmen til evt vinduesbundstykker eller lysningsplader med mere.

Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre. Lige fra evt lovkrav om brandredning, energibesparelse, vedligehold og til flere farver på elementerne. Få de mahognivinduer som passer til din bolig og bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent samt et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også at udskifte vinduerne.

Hvis du mangler inspiration så se billederne af de flotte vinduer og døre i inspirationsgalleriet

Hvis du har spørgsmål så prøv evt vores online chat

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig