Montage af vinduer og døre.

Her kan du finde en montagevejledning for vinduer og døre samt nogle gode tips hertil.

Modtagelse af vinduer og døre.

Når vi afsender dine vinduer og døre fra fabrikken bliver de omhyggeligt kontrolleret for eventuelle skader eller fejl. Vi skruer derefter elementerne grundigt fast på en palle og indpakker dem i plastfolie for at beskytte mod støv og snavs under transporten. Derefter bliver pallen leveret direkte ud til kunden uden ompakning af vinduer og døre. Undervejs bliver alle paller kontrolleret en ekstra gang og derefter leveret til vores kunder. Det er derfor vigtigt at du kontrollere at vinduerne og dørene er uskadte når de kommer frem. Skulle dette mod forventning ikke være tilfældet er det vigtigt at skrive på fragtbrevet som fragtføreren kommer med, at der er en fragtskade eller anden fejl og straks derefter kontakter Vinduespladsen.  

Montage af vinduer og døre.

Inden de gamle vinduer og døre udtages er det vigtigt at kontrollere at målene på de modtagne elementer er korrekte. Herefter udtages det gamle vindue og murhullet rengøres for gamle montagematerialer som fuge, skum osv. Dernæst isættes, opklodses og fastgøres det nye vindue korrekt i hh til Vinduesindustriens montagevejledning som du kan læse mere om her :  Vinduesindustriens montagevejledning for vinduer og døre i træ. Hvis dine vinduer er udført i andre materialer kan du også finde en montagevejledning for disse her.
Alle Vinduespladsens Vinduer og døre er DVC-certificerede. Hvis du har spørgsmål undervejs er du altid velkommen til at kontakte Michael Hansen i Vinduespladsens montageafdeling på mail eller på telefon 46769100. 
 

Efter montage af dine vinduer og døre.

Det er vigtigt at gennemgå dine nye vinduer og døre for eventuelle skader i for eksempel overfladebehandlingen som kan være sket under montagen. Hvis der for eksempel er skrabet lidt maling af en træoverflade kan det nemt udbedres med den medsendte reparationsmaling. Læs også mere om hvad der er vigtigt at overveje inden du køber nye vinduer og døre under punktet nye vinduer ellerbestil en gratis opmåling og få vejledning til udskiftning af netop dine vinduer. Husk at Vinduespladsen også tilbyder montage med et af vore erfarne tømrerhold.