Billeder af hoveddøre

Mahogni hoveddør sammen med flere vinduespartier i mahogni
Doere-2394-4
doere-2213-4
Ny yderdør og ny facadedør
Lad dig inspirere af vores billeder af hoveddøre og andre yderdøre. Udskiftning af Vinduer og døre. Vi tilbyder at opmåle, levere og montere din nye vinduer og yderdøre. I den sammenhæng er hoveddøren en vigtig del.  Læs mere om hoveddøre, og se vores tjekliste inden køb. Her kan du se mere om valg af materialer og design.

Klik på billedet for at åbne galleriet eller nyde billedet i høj opløsning.

Hvordan skal dine hoveddøre se ud.

Hvordan skal udseendet på dine nye yderdøre være og hvilket materiale skal de laves af. Er der mon noget nogle særlige krav til den nye yderdør og hvordan får jeg den gamle fjernet. 

Skal det være en enkeltdør eller er døren en smal dobbelt hoveddør. Så er det vigtigt at den dørplade som åbnes først er bredere – eller drejer det sig om en yderdør til terrassen. Der kan også være spørgsmål om flugtning af eventuelle sprosser.  Skal dørens bundkarm være af træ eller aluminium og er en standard karmdybde på 11,5 cm nok.

Der er mange ting at tage stilling til når husets døre skal fornyes.

Den nemmeste måde at få udskiftet dine vinduer og døre er at bestille en gratis opmåling. Du får efter opmålingen fremsendt et uforpligtende tilbud fra en af vores erfarne vindueskonsulenter.

Du kan også læse mere om hvad der er vigtigt når du skal have nye vinduer inklusiv udskiftning under menupunktet “Nye vinduer” her. Eller få mere inspiration til hvordan din nye hoveddør skal se ud under menupunktet “ny hoveddør” her.

Billeder af hoveddøre er de sidst monterede.

Alle billeder af hoveddøre og vinduer i billedgalleriet er leveret og monteret af Vinduespladsens montører som alle er erfarne tømrer.

 Bestil og se også vores store udvalg af indvendige døre her.