Terrassedøre

Terrassedøre med superlavenergi glas

De mest anvendte terrassedøre. Enkelt- og dobbelt døre.
Vælg standard eller specialmål uden merpris.

Terrassedøre med superlavenergi glas fra Vinduespladsen kan fremstilles med mange forskellige udseender afhængig af hvordan du ønsker terrassedøren inddelt. Du kan fx vælge mange felter med glas eller måske en stor termorude . Terrassedøren kan også udføres som en foldedør eller skydedør. Mulighederne er mange og nogen gange er valget af terrassedør også afhængig af hvordan din bolig ellers fremstår.

De fleste af vore terrassedøre med superlavenergi glas fremstilles lige netop i det mål som du har brug for uden merpris og vi tilbyder også montage.

Efter ønske kan der vælges iblandt forskelligt tilbehør som f.eks. luftventiler, lydglas, bremse i håndtag, forskellige greb, not i karmen til evt vinduesbundstykker eller lysningsplader med mere.

Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre.
Lige fra evt lovkrav om brandredning, energibesparelse, vedligehold og til flere farver på elementerne. terrassedøren er en vigtig del af husets adgang til haven.
Få den terrassedør som passer til din bolig og bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent samt et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også at udskifte døren.

Hvis du mangler inspiration så se billederne af de flotte vinduer og døre i billedgalleriet.

Mangler du inspiration til en ny trappe – klik her

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig