Pænt bondehusvindue

Pænt bondehusvindue som er sidehængt med 12 glasfelter delt med palæsprosser. Udstillingsvinduet er opsat i udstillingen i Skovlunde. Pænt bondehusvindue til facaden som er udført med 2-lags klart glas og i hvidmalet træ på begge sider. Vinduet har kun været udstillingsvindue i Skovlunde, og har aldrig været monteret før. Vil man gerne se vinduet efter, så er man velkommen til at kigge forbi afdelingen, men man kan med fordel aftale fremmødet via tlf 46 76 91 00 / mv@vinduespladsen.dk . Et pænt bondehusvindue kan være dejligt at have, da det blandt andet har den fordel at begge sider kan åbnes op. 

Billedet er taget af vinduets yderside

Produktnummer: Skovlunde 6

Mængde: 1 stk.

PRIS: 2500,- kr. (Nypris 6.651 kr)

Karmmål: 95x107x11,5 cm (BxHxD)

Paskvilgreb med bremse og nødudgang.

Skriv gerne til mv@vinduespladsen.dk hvis du har spørgsmål til elementet

Elementet står kun på adressen i Skovlunde, men hvis du måske bor lidt længere væk, eller ønsker det sendt, kan vi tilbyde fragt til din adresse med vores fragtfirma, hvor det oftest koster ca. 900,-

Vores vinduer kommer i mange forskellige farver og designs, da vores nye vinduer og døre bliver produceret efter dine mål. På denne måde behøver man ikke, i langt de fleste tilfælde at tilpasse huset til vinduet – vi gør arbejdet for dig. Vi tilbyder desuden også en komplet udskiftning af vinduerne og dørene i dit hjem, hvor vi tager os af opmåling, levering og montering.

Ønsker du at se billeder af nye facadedøre – klik her

Se vores indvendige døre på indvendigedøre.dk 

Se også