Topstyrede og tophængte vinduer

Topstyrede og tophængte vinduer fra Vinduespladsen kan fremstilles både af træ, i plast og som træ/alu vinduer. 

Forskellen på et topstyret vindue og et tophængt vindue er beslaget. Et topstyret vindue har som standard et greb nederst indvendigt og et tophængt vindue er som standard udført med udskyderstang med huller nederst indvendigt. Endvidere er beslaget udvendigt imellem karm og ramme forskelligt.

Vinduespladsens topstyrede vinduer og tophængte vinduer udføres som standard med superlavenergi termoruder med varme kanter monteret. Efter ønske kan der vælges iblandt forskelligt tilbehør som f.eks. vendebeslag, luftventiler, lydglas, råglas, not i karmen til evt vinduesbundstykker eller lysningsplader med mere. Topstyrede vinduer kan fremstilles som vendevinduer. Et vendevindue kan vendes rundt så det er muligt at vaske den udvendige side indefra. Topstyrede vendevinduer anvendes ofte ved vinduer som sidder højt og som ikke kan pudses fra jorden.

Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre. Lige fra evt lovkrav om brandredning, energibesparelse, vedlighold og til flere farver på elemeterne. 

Få de vinduer som passer til din bolig og bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent samt et uforpligtende tilbud.

Hvis du mangler inspiration så se billederne af de flotte vinduer og døre i inspirationsgalleriet

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig