Trapper er husets største møbel

Trapper fra opmåling til montage

Trapper-3697-7
Trapper-3650-7
Trapper-3645-7
Trapper-3622-7
Vi tilbyder alle slags trapper .

Ud over at være et praktisk brugsredsskab bliver din trappe ofte placeret det mest centrale sted i huset og man kan næsten tale om husets største møbel. Vi tilbyder alt fra standardtrappe i tidløs klassisk stil, til designtrapper i ædeltræssorter og børstet stål eller ståltrapper i moderne design med glasgelænder. Alle trapper laves efter mål, og du kan få en total løsning fra opmåling til montage af din trappe.

Du finder mange spændende løsninger og design hos os. Hvis du skal udskifte din trappe er der rigtigt mange ting at overveje. Lige fra trappens placering og udseende og til hovedhøjden på din trappe. Herudover er det vigtig med en god gangkomfort og slidstyrke i materialerne. 

Klik på billedet for at åbne galleriet eller nyde billedet i høj opløsning.

Opmåling af trappe og tilbud med montage

Har du spørgsmål kan du skrive til vores trappekonsulent, prøve vores online chat eller bestille et gratis konsulentbesøg med opmåling. Vore trappekonsulenter er erfarne og kan hjælpe dig med at få den rigtige trappe som passer netop til din bolig og dine behov. Idag er trapper med stålvanger og  LED-belysning ved at blive mere populære. Efter opmålingen vil vores trappekonsulent fremsende et uforpligtende tilbud og nogle trappetegninger som er med til at tydeliggøre hvordan det hele kommer til at se ud når trappeprojektet er færdiggjort. Hver eneste trappe specialbygges og prøvesamles på fabrikken for at vi kan være sikker på at den passer ved montagen. Der vil dog altid være små tilpasninger ved montagen fordi det er de færreste boliger som ikke har et gulv eller væg der svinger lidt.

 

Hvis du ønsker en pris på en ny trappe er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 76 91 00 for at få en hurtig overslagspris eller du kan bestille en gratis opmåling og et uforpligtende tilbud eller se mere på trappeteamet.dk som er vores hjemmeside kun om trapper

Få hjælp til udskiftning af vinduer, døre og trapper.

Bliv ringet op: