Mahogni døre

Mahogni døre er nemme at vedligeholde, meget modstandsdygtige og en fryd for øjet. Bestil din gratis opmåling til mahogni døre og få en uforpligtende konsultation, så vi kan give dig et tilbud på nye døre i mahogni (og/eller mahogni vinduer), der passer præcist til dit hjem. Vi har mange års erfaring og leverer i hele landet.

Find den mahognidør, som du drømmer om

Det kan være, at du er på udkig efter en specifik type mahognidør. Derfor kan du bruge nedenstående links til at komme direkte til inspirationsbilleder af den enkelte dørtype:

Mahogni hoveddør

Her kan du se et lille udsnit af de hoveddøre i mahogni, som Vinduespladsen har leveret:

Mahogni facadedør

Her kan du se et lille udsnit af de facadedøre i mahogni, som Vinduespladsen har leveret:

Mahogni terrassedør

Her kan du se et lille udsnit af de terrassedøre i mahogni, som Vinduespladsen har leveret (kan også leveres som altandør:

Indvendige døre i mahogni

Her kan du se et lille udsnit af indvendige døre i mahogni, som Vinduespladsen har leveret:

Mahogni dør med glas

Her kan du se et lille udsnit af de mahognidøre med glas, som Vinduespladsen har leveret:

Mahogni døre og vinduer

Vælger du en døre og vinduer i mahogni, er du sikret lang holdbarhed, nem vedligeholdelse samt et eksklusivt udseende og varm glød. Døre af egetræ og døre af mahogni skal overfladebehandles med olie eller lak og koster typisk en smule mere, men det er alle pengene værd:

Vinduespladsens døre og vinduer kan alle fremstilles i mahogni og i mange forskellige udtryk, alt efter hvordan du ønsker vinduerne og dørene inddelt. Du kan for eksempel vælge mange felter med glas, stalddøre med fyldninger eller måske en glasrude, som runder eller er skrå.

Du kan vælge 2- eller 3-lags glas i dine mahognivinduer og i glaspartier i dine mahognidøre. Vi bruger kvalitetstermoruder med varme kanter og superlavenergiglas. Begge dele er med til at sikre optimal isolering og energivenlighed.

Du kan også få sprosser af enhver slags på dine mahognidøre og mahognivinduer. Den mest populære løsning er at vælge glas med pålimede sprosser.

Enkeltglas i alle glasfelterne er også muligt. Man skal dog tage med i betragtning, at dette kan vanskeliggøre og fordyre udskiftningen af glas.

5 gode grunde til at vælge mahognidøre

  1. Mahognidøre er mere holdbar og slidstærk end andre trætyper.
  2. Mahognitræ er nemlig en hårdttræstype med et naturligt indhold af salte og olier, der gør træet ekstra håndfør.
  3. Mahognidøre er nemme at vedligeholde. Med en oliebehandling 1-2 gange om året vil dine døre i mahogni bevare deres naturlige glød.
    Mahognidøre er en fryd for øjet. Den mørklødede, rødlige farve giver døren masser af stil og klasse.
  4. Mahognitræ har langt færre knaster end fyrretræ. Det er med til at give et endnu mere harmonisk look til dine mahognidøre.
  5. Vinduespladsen anvender kun mahogni, der egner sig til det danske klima. Det skal kunne modstå al den regn, slud og blæst, det udsættes for. Netop i den forbindelse er mahogni generelt mere modstandsdygtigt end for eksempel fyrretræ.

Mahognidøre med god samvittighed

Når du køber din mahognidør hos Vinduespladsen, kan du være sikker på, at træet er certifikatet fra The Forest Stewardship (FSC-certificeret). Denne globale mærkningsordning har opbakning fra både WWF og Greenpeace. FSC er dels en bæredygtigheds- og miljømærkning og dels et fairtrademærke. Det betyder, at skovarbejderne har arbejdet under sikre forhold, fået en ordentlig betaling, og at træerne er blevet fældet med hensyn til genetablering. Derfor kan du med god samvittighed bruge mahogni fra Vinduespladsen.

Priser på vinduer og døre i mahogni

Priserne er generelt højere på mahogni sammenlignet med andre træsorter. Fyrretræ er for eksempel 20-25 procent billigere, hvilket særligt skyldes to ting:

  1. Mahogni transporteres over lange afstande fra den anden side af Jorden.
  2. Af naturbevarende årsager er der streng kontrol af produktionen af mahognitræ.

Vedligeholdelse af mahognidøre med olie

Det kan let lade sig gøre at bevare den smukke mahognifarve. Du skal blot smører mahognitræet med olie, som er beregnet til vedligeholdelse af mahognitræ. Vi anbefaler at smører olie på 1-2 gange om året for at holde gløden ved lige. Olien er med til at gøre træet mere modstandsdygtig og hjælper derfor med at forlænge levetiden.

Du vil altid kunne få rådgivning til, hvilken olie du skal bruge i din foretrukne malerbutik. Det skal være en hårdtræsolie, der enten skal være klar eller have lidt pigment i sig. Pigmentet er med til at bevare den rødlige nuance.

Gratis opmåling af mahognidøre

Få en uforpligtende snak med én af vores dørspecialister om dine ønsker til en ny mahognidør til din bolig. Vi kommer også gerne ud til dig og foretager en gratis opmåling, så du kan få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til dit hjem. Vi kører i hele landet.

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig