Dobbeltdøre

Hos Vinduespladsen fremstilles de fleste af vores dobbelte hoveddøre i præcist de mål, du har brug for. Du styrer altså helt selv størrelsen på din nye hoveddør. Derudover følger vi dig gennem hele processen, lige fra nedtagning af din gamle hoveddør til opsætning og montering af den nye. For at gøre det så let som muligt for dig tilbyder vi gratis opmåling. Ring eller skriv til os, så kontakter vores konsulenter dig hurtigt for at høre nærmere om dine behov samt aftale tid og sted for montering af din nye hoveddør.

Få inspiration til din nye dobbeltdør

Fordele ved udvendige dobbeltdøre

Der hersker ingen tvivl om, at en dobbelt hoveddør kan være utroligt smuk og tilføje noget æstetisk tiltalende til husets facade. Ønsker du en stor åbning til dit hus, er det et oplagt valg at få monteret en dobbelt hoveddør.

Til den dobbelte hoveddørs fordele hører det, at den kan designes på mange måder. Du kan blandt andet vælge at få en dobbelt hoveddør med centreret eller forskudt midte, et sideparti i glas eller måske flerlagsglas med sprosser. Udover at vores udvendige dobbeltdøre kan bruges som hoveddøre, kan de også bruges som terrassedøre.

Udvendige dobbeltdøre i træ, træ/alu og plast/PVC

Vores dobbelte hoveddøre leveres ligesom vores enkeltdøre i de tre mest populære materialer, når det kommer til hoveddøre: træ, træ/alu og plast/PVC. Det er også muligt at få leveret din nye dobbelte hoveddør i andre trætyper, for eksempel hårdttræ som eg eller mahogni.

Udvendige dobbeltdøre i træ

Vi sælger og monterer flest hoveddøre i træ og med god grund. En dobbelt hoveddør i træ har nemlig store fordele, blandt andet at materialet er nemt at reparere og kan designes præcis, som kunden ønsker. Mulighederne er mange, og hvad end du er på udkig efter klassisk dør til et ældre byggeri eller en moderne dør med glas og fyldninger, så kan du finde det hos os. 

Vores standardmodel til både enkelte- og dobbelte hoveddøre fremstilles i højkvalitets fyrretræ, karakteriseret af følgende egenskaber:

 • Alle døre er fremstillet af 95% kernetræ, som er 90% knastfrit.
 • Alle sprosser og lister er fremstillet af sibirisk lærketræ.
 • Alle døre har gennemgående og justerbare hængsler.
 • Alle døre er imprægnerede imod råd og svamp.
 • Alle døre er DVC-certificerede, hvilket er din garanti for kvalitet.
 • Alle hoveddøre fremstilles med metalbjælke inde i dørpladen i siden, hvor låsekassen sidder.
 • Alle hoveddøre er fremstillet med aluplader inde i fyldningerne.
 • Alle døre er udført med skjulte sømninger.

Udvendige dobbeltdøre i træ/alu og plast/PVC

Vores dobbelte hoveddøre i træ/alu er grundlæggende opbygget som en trædør med en beskyttende membran af aluminium. Vores dobbeltdøre i plast/PVC er, som navnet antyder, opbygget i plast.

Både udvendige dobbeltdøre i træ/alu og plast/PVC har mange fordele. Nogle af disse er, at de kræver begrænset vedligeholdelse og generelt har længere levetid end dobbeltdøre i rent træ. Sørger du for at vaske din nye dobbelte hoveddør i træ/alu eller plast/PVC ned et par gange om året, så kan den bevare sit oprindelige udseende i rigtig lang tid.

Det er dog værd at være opmærksom på, at hoveddøre og udvendige dobbeltdøre bliver brugt rigtig meget. Folk render tit igennem hoveddøren i høj fart med indkøbsvarer, møbler eller noget tredje. Dette, og især hvis der bor børn og husdyr bag døren, kan give skrammer og slitage. Modsat skader på trædøre, der kan repareres og males over, kan det ved dobbelte hoveddøre i træ/alu og plast/PVC være vanskeligere at udbedre skader.

Hvad skal du overveje, inden du vælger en dobbelt hoveddør?

Inden du anskaffer dig en dobbelt hoveddør, er der forskellige ting, du kan og bør tage højde for. Når du snakker med vores vindues- og døreksperter, så er vores fokus altid på at indkredse dine specifikke behov. Vi stiller derfor mange spørgsmål. Nedenfor kan du se nogle af dem, vi kan finde på at stille, når du taler med os i telefon eller ude til opmålingen af din nye dobbelte hoveddør.

 • Hvordan skal udseendet på din nye dobbelte hoveddør være, og hvilket materiale skal den produceres i?
 • Er der nogle specifikke krav til din nye udvendige dobbeltdør?
 • Hvad er mest praktisk i forhold til din entre?
 • Hvordan skal den gamle fjernes?
 • Skal den være ud- eller indadgående?
  Skal du have forskudt midte eller ikke?
 • Spørgsmål om flugtning af eventuelle sprosser.
 • Skal dørens bundkarm være af træ eller aluminium?
 • Er en standard karmdybde på 11,5 cm tilstrækkeligt?

Udendørs dobbeltdøre med glas og fyldninger

Når du vælger en udvendig dobbeltdør, er der forskellige muligheder for at personliggøre den yderligere. Udover dit valg af materiale kan du for eksempel gøre din nye dobbelte hoveddør personlig og unik ved at tilføje fyldninger, sektioner med glas eller måske endda begge dele.

Du bestemmer helt selv, hvilket udtryk du ønsker, at din nye hoveddør skal have. Og som noget af det første man lægger mærke til ved et hus, kan en personlig og smuk hoveddør medvirke til en følelse af at være velkommen, på samme tid med at den vækker nysgerrighed for, hvad huset indeholder inde bagved. 

Kvalitetssikrede udvendige dobbeltdøre

Hos Vinduespladsen er alle vores hoveddøre imprægnerede imod råd og svamp – også vores udvendige dobbeltdøre. Vores dobbelte hoveddøre opfylder den strengeste kvalitetskontrol og er DVC-certificerede, som er en ordning, det uafhængige certificeringsorgan Dancert administrerer. 

Ligesom vores andre produkter får du 5 års garanti på vores dobbelte hoveddøre. Vores konsulenter kan altid give klar besked om garantiens fordele, samt i hvilke tilfælde særlige ønsker til design m.m. kan sætte muligheden for garantien ud af kraft. Det kan for eksempel sket, hvis den ønskede dør ikke længere lever op til specifikke krav til omstændigheder som sikkerhed og miljø. Disse hårfine grænser kender vores hoveddørseksperter alt til, og de vil altid holde dig orienteret, hvis den ønskede udformning af din dobbelte hoveddør ikke kan leveres under garantien.

Indbrudssikring af din dobbelte hoveddør

Den dobbelte hoveddørs kraftige opbygning og indbyggede låsemekanisme gør, at den grundlæggende er sværere at bryde op end for eksempel vinduer. Det skyldes blandt andet, at den ligesom vores enkelte facade- og hoveddøre fremstilles med en metalbjælke inde i dørpladen i den side, hvor låsekassen sidder. Derudover er vores hoveddøre konstruerede med en trepunktslukning, der gør det noget nær umuligt at bryde ind via hoveddøren.  

Som alle Vinduespladsens døre er vores dobbelte hoveddøre lette at sikre, på grund af de mange tilvalgsmuligheder vi tilbyder. Du kan altså øge din nye dobbelte hoveddørs sikkerhed ved at gøre en række tilvalg. Se hvilke, på vores side om indbrudssikring af vinduer og døre.

Priser på udvendige dobbeltdøre

Langt de fleste af vores dobbelte hoveddøre fremstilles i lige de mål, du har brug for – også uden merpris. Til både vores hoveddøre og facadedøre kan du tilvælge forskelligt tilbehør efter ønske, hvilket selvfølgelig kan påvirke den samlede pris. Det kan for eksempel være luftventiler, lydglas, råglas, forskellige greb og meget mere. Uanset hvad, står vi til rådighed til at rådgive og oplyse om priser undervejs i hele forløbet.

Vi kan hos Vinduespladsen levere konkurrencedygtige udvendige dobbeltdøre i høj kvalitet, uden at de skal koste det hvide ud af øjnene. Hvis prisen er af mindre betydning, og det for dig i stedet handler om at opnå et eksklusivt og raffineret udseende, så har vi også mulighed for at strikke et tilbud sammen på døre i ædle træsorter med udsøgt ekstraudstyr. 

Da de fleste af vores kunder vælger en udformning af hoveddøren, som er helt deres egen, er prisen på en dobbelt hoveddør individuel. Du vil dog blive overrasket over, hvor meget du egentlig kan få for pengene. Ønsker du at spare ekstra på prisen, eller måske bare at give nyt liv til eksisterende udvendige dobbeltdøre, så er det også muligt hos Vinduespladsen. Her kan du nemlig finde både brugte vinduer og døre til ekstra gode priser.

Andre typer udvendige dobbeltdøre

Hos Vinduespladsen kan du vælge at få alle typer facadedøre og yderdøre installeret som dobbeltdøre, hvis det er det, du ønsker. Er du på udkig efter udvendige døre til for eksempel kælderen eller bryggerset, en ny bagdør eller måske altandøre, så er det altså også her en mulighed at vælge dem som dobbeltdøre.

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig