Dobbeltdøre

Få fremstillet en dobbeltdør i lige de mål, du har brug for hos Vinduespladsen. Udvendige dobbeltdøre og facadedøre eller indvendige franske dobbeltdøre – det hele kan lade sig gøre. Vi hjælper dig fra idé til montering og opsætning af dine nye dobbeltdøre. Ring og bestil en gratis opmåling.

Få inspiration til din nye dobbeltdør

Udvendige dobbeltdøre – to hoveddøre i én

En dobbelt hoveddør skaber en smuk og æstetisk indgang i husets facade. Ønsker du en stor åbning til dit hus, hvor man bogstaveligt talt kan slå dørene op til sit hjem, er udvendige dobbelte facadedøre oplagte.

Dobbeltdøre åbner op for flere designmuligheder med eksempelvis centreret eller forskudt midte eller dobbeltdøre i glas. Det kan være flerlagsglas med sprosser eller et sideparti i glas.

Udvendige dobbeltdøre kan også bruges som terrassedøre eller noget så lavpraktisk som dobbeltdør til skur eller garage, hvor du ønsker en større åbning.

Har du brug for andre yderdøre som nye kælderdøre og bryggersdøre, eller altandøre kan det ligeledes lade sig her hos Vinduespladsen.dk

Dobbeltdøre i træ, træ/alu og plast/PVC

Vores udvendige dobbelte hoveddøre leveres i de populære materialer: træ, træ/alu og plast/PVC. Det er også muligt at få dem i andre trætyper som eg og mahognidøre.

Vi sælger og monterer flest dobbeltdøre i træ, hvor fordelene er, at materialet nemt kan repareres og designes præcis, som du ønsker det. Uanset om du er på udkig efter en klassisk dør til et ældre hus eller en moderne dør med glas og fyldninger, så kan vi hjælpe dig.

8 grunde til at vælge højkvalitets fyrretræ:

 • Alle døre er fremstillet af 95% kernetræ, som er 90% knastfrit.
 • Alle sprosser og lister er fremstillet af sibirisk lærketræ.
 • Alle døre har gennemgående og justerbare hængsler.
 • Alle døre er imprægnerede imod råd og svamp.
 • Alle døre er DVC-certificerede, hvilket er din garanti for kvalitet.
 • Alle hoveddøre fremstilles med metalbjælke inde i dørpladen i siden, hvor låsekassen sidder.
 • Alle hoveddøre er fremstillet med aluplader inde i fyldningerne.
 • Alle døre er udført med skjulte sømninger.

Trædøre er det mest oplagte valg for udvendige dobbeltdøre, der skal fungere som hoveddøre. Her forventer man daglig brug og mange gennemgange med indkøb, madvarer og andet.

Almindelig slitage, skrammer og skader fra hverdagens brug kan repareres og males over, så døren fremstår flot i mange år.

Derfor skal du vælge dobbeltdøre i træ/alu og plast/PVC:

 • Begge dørtyper kræver begrænset vedligeholdelse og har generelt har længere levetid end dobbeltdøre i rent træ. 
 • Dobbelte hoveddøre i træ/alu er bygget som trædør med en beskyttende membran af aluminium, der kombinerer fyrretræets gode isoleringsevne med vejrbestandigheden i aluminium. 
 • Prisen på plast/PVC-døre er lavere end for dobbeltdøre i ren træ.

Skal den udvendige dobbeltdør bruges som garagedør eller skurdør, er disse materialer oplagte. Døren skal blot vaskes ned et par gange om året og holder sig ellers fri for misfarvninger, revner, råd og rust.

Det skyldes den overfladebeskyttende pulverlakering og materialernes høje vejrbestandighed.

Spørgsmål vi stiller om dine nye dobbeltdøre

Når du ringer, eller vi er ude og foretage en gratis opmåling til nye dobbeltdøre, stiller vi som regel følgende spørgsmål:

 • Hvilket materiale, farve og designvalg forestiller du dig?

 • Hvad er mest praktisk i din entre, hvad angår svingretning og areal?

 • Hvordan skal den gamle dør fjernes?

 • Skal dobbeltdørene have midte?

 • Hvordan skal eventuelle sprosser flugte?

 • Skal bundkarmen være af træ eller aluminium?

 • Er standard karmdybden på 11,5 cm tilstrækkeligt?

Indvendige franske dobbeltdøre med glas

Fransk dobbeltdøre tilfører hjemmet en tidsløs, æstetisk og charmerende værdi, der skaber masser af naturligt lys mellem værelser, hvis de fungerer som indvendige dobbeltdøre.

De sprosseadskilte glaspaneler skaber en følelse af åbenhed og luft, og hvis de franske døre vender ud mod haven eller terrassen, skaber de naturlig overgang mellem inde- og udearealerne.

Dobbeltdøre med glas ud til haven er særlig lækkert på varme sommerdage, hvor de muliggør naturlig luftgennemstrømning. Der er også masser af grund til at vælge dobbeltdøre med glas som hoveddør, da lyset netop strømmer ind i entréen og skaber åbenhed.

Kvalitetssikring og garanti

Alle dobbeltdøre hos Vinduespladsen er imprægnerede mod råd og svamp. Dørene opfylder den strengeste kvalitetskontrol og er DVC-certificerede (administreret af Dancert, der certificerer og anmærker byggematerialer).

Der er 5 års garanti på dørene, og vi giver altid klar besked om garantiens fordele samt særtilfælde, hvor garantien kan træde ud af kraft.

Indbrudssikring af dobbeltdøre

Vores dobbelte facadedøre er konstruerede med en metalbjælke i den side, hvor låsekassen sidder, samt en trepunktslukning, der gør døren yderst vanskelig at bryde op.

Metalbjælke er en ekstra forstærkning, der hopper ind i en modtageplade og skaber en solid forbindelse mellem dør og karmen. Trepunktslukningen sikrer døren i toppen, i midten og i bunden af døren.

De tre låsepunkter skaber en stærk og solid dør, hvor evt. tryk fordeles over et større område og gør døren meget svær at skubbe op eller ud af karmen.

Samlet set giver disse to sikkerhedsforanstaltninger en mere robust og indbrudssikret dør. 

Priser på dobbeltdøre

Prisen på dobbelte hoveddøre og facadedøre adskiller sig betydeligt fra indvendige dobbeltdøre. Samtidig betyder materialevalg, størrelse og øvrige tilvalg design meget for den endelige pris, idet to døre sjældent er ens.

Det er derfor oplagt at ringe og få et overslag, som vi kan give ud fra få informationer, så du får en idé om prislejet. Er det indenfor rammerne, får vi derefter udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud, der inkluderer tilvalg som luftventiler, lydglas, råglas, forskellige greb og mere.

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig