Alle typer facadedøre til dit hjem

Vinduespladsen er eksperter i alle former for facadedøre, yderdøre og hoveddøre. Vi har årelang erfaring med alle dørtyper til husets facader. Hos os kan du både købe nye facadedøre til nybyg eller få udskiftet dine gamle døre. Vi kan tegne facadedøren i et helt nyt design, der svarer til dine ønsker, eller vi kan genskabe en eller flere af facadedørene i dit hus i den oprindelige stil. Dette gælder også, hvis det drejer sig om facadedøre med unikke profiler og særlige mål.

Gratis opmåling

Ring eller skriv til os og snak med en af vores vindueskonsulenter. Vi sparrer gerne med dig over telefonen for at give dig et overblik over mulighederne i at få nye eller at udskifte de gamle facadedøre og yderdøre i din bolig. 

Du er også meget velkommen til at bestille en gratis opmåling. Så kommer vi ud til din bolig og foretager en 100 % præcis opmåling. Ved dette besøg kan du spørge om alt det, du har behov for at vide om facadedøre og de mange vinduestyper, vi også er eksperter i. Besøget er uden forpligtelse om køb fra din side.

Facadedøre i træ, træ/alu og plast/PVC

Vi kan stort set udføre alle facadøre i de tre mest udbredte materialer til facadedøre. De har hver især deres fordele, men også nogle ulemper.

Facadedøre i træ

Vinduespladsen benytter som standard fyrretræ til vores facadedøre i træ, der er fremstillet af 95 % kernetræ, som er 90 % knastfrit. Facadedøre i træ er det mest hyppige valg blandt vores kunder. En af de store fordele ved træ som materiale til yderdøre er fleksibiliteten. Trædøre kan ommales og genmales, og reparationer og ændringer kan foretages på en langt enklere måde end ved de to andre standardmaterialer. Der kan dog gå råd i trædøre, og trædøre er også mere sårbare for slid og brug.

Facadedøre i træ/alu

Træ/alu er et forholdsvist nyt alternativ til trædøre. En træ/alu-dør består af en kerne af fyrretræ og en aluminiumsprofil på ydersiden af døren. Indersiden står som standard i rent træ. Træ/alu-facadøre er som regel noget dyrere end trædøre, men holdbarheden er gennemgående meget længere. Træ/alu-døre beholder den farve, som er tilvalgt fra fabrikken, og de hverken skal eller kan males efterfølgende. 

Facadedøre i plast eller PVC

Plastdøre er også en mulighed til mange af de forskellige facadedøre, vi forhandler og designer. Prisen er ofte lidt lavere end ved de to andre dørtyper. Ligesom træ/alu er facadedøre i plast/PVC meget holdbart. Der er heller ikke meget vedligeholdelse ud over lejlighedsvis nedvask af facadedørens ydre. Farven vælges også her fra fabrikken. 

Det kan være vigtigt at tage med i sine overvejelser, at det ikke er så let at reparere på skader på en plastdør. Derfor er det f.eks.ikke altid en god idé at anvende en plastdør til en bryggersdør eller lignende facadedøre, der får mange knubs af firbenede kæledyr eller børn med deres skoletasker – og meget andet.

Fyldninger og glas i facadedøren

Facadedøre fra Vinduespladsen kan fremstilles med mange forskellige udseender afhængig af, hvordan du ønsker facadedøren inddelt. Du kan for eksempel vælge dobbeltdøre med mange fyldninger, mange felter med glas eller måske en glasrude, som runder eller er skrå. Mulighederne er mange. Nogle gange er valget af facadedør også afhængig af, hvordan din bolig ellers fremstår. De fleste af vore facadedøre fremstilles lige netop i det mål, som du har brug for, og uden merpris

Facadedøre fra A til Z

Her er et overblik over, hvilke facadedøre, der findes, og som Vinduespladsen er eksperter i at fremstille. Følg linket, og det vil føre dig hen til en side her på vinduespladsen, hvor du kan finde mere information om netop denne pågældende type af facadedør. 

Hvad er en facadedør?

En facadedør og en yderdør er det samme. Det er en samlebetegnelse for alle de yderdøre, der kan anbringes i husets facader. Facadedøre er det modsatte af indvendige døre. Den vigtigste facadedør er typisk hoveddøren, men den er kun en yderdør blandt mange. Af andre facadedøre kan nævnes: terrassedøre, kælderdøre, bryggersdøre, halvdøre, foldedøre, hævesænkedøre, skydedøre.

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig