Skyde og hæveskydedøre

Vinduespladsens skyde og hæveskydedøre udføres efter mål uden merpris og koster fra ca 9000 kr og op efter incl moms.

Skyde og hæveskydedøre betjenes med et greb indefra og der kan tilvælges greb til udvendig side.

Skydedøre kan også fremstilles i plast, træ/alu eller mahogni.
Skydedøren på billedet er fremstillet af fyrretræ. Men hvis du fx ønsker reduceret vedligehold af døren, kan den også fremstilles i plast eller træ/aluminium. Hvis du ønsker et mere eksklusivt udseende kan skydedøren fremstilles i mahogni eller egetræ. Plast skydedøre er billigere end skydedøre i træ. Træ/alu, mahogni og egetræs skydedøre er dyrere end trædøre.

Skydedøre kan fremstilles op til 600 cm i bredden
Skyde og hæveskydedøre er velegnet som adgang til terrassen fordi den dør man åbner kører sidelæns og ikke fylder ude på terrassen. En skydedør kan produceres i langt større mål end fx en alm dobbelt terrassedør. Den kan også fremstilles som dobbelt skydedør hvor dørpladerne mødes midt på døren. Dobbelte skydedøre kan blive op til 600 cm i bredden.
Efter ønske kan der vælges iblandt forskelligt tilbehør som f.eks. luftventiler, lydglas, not i karmen til evt lysningsplader, 3-lags termo med mere.

Vi kommer og udskifter din skydedør
Vinduespladsen tilbyder at udskifte din skydedør. Vore erfarne tømrer kommer og tager din gamle skydedør ud og montere en ny i stedet. Udskiftningen tager typisk en dag for 2 tømrer. Få et tilbud med tillæg for fragt og montage.

Få hjælp til at opmåle og bestille din skydedør eller terrassedør
Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre. Lige fra karmdybde, energibesparelse, vedligehold og til flere farver på elementerne. Få den skydedør som passer til din bolig og bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent samt et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte Vinduespladsen hvis du har spørgsmål.

Hvis du mangler inspiration så se billederne af de flotte vinduer og døre i billedgalleriet.

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig