Priser på vinduer og døre. 

Hvad koster nye vinduer og døre. Priser på vinduer og døre til et hus på 160 m2.

Læse mere om hvad det koster at udskifte vinduer i et parcelhus herunder eller du kan gå til vores prisberegner i menuen til højre. I prisberegneren kan du beregne prisen på nogle af de mest anvendte døre og vinduer og eventuelt bestille online. 

Her er et priseksempel på udskiftning af vinduer og yderdøre i et almindeligt parcelhus på 160 m2. 

Priser på vinduer og dørePriser på tophængte vinduer

Hoveddør med sideparti er 133*212 cm
Bryggersdør på 95*212 cm
Terrassedør på 95*212 cm
Otte vinduer som måler 131*119 cm
To vinduer m/råglas er 60*60 cm

Huset indeholder i alt 10 vinduer og 3 yderdøre.
Samlet pris på nye vinduer og døre fremstillet af træ: 42922 kr incl moms.
Samlet pris for montage inklusiv indvendig afslutning : 26972 kr incl moms.

Udskiftning af vinduer og yderdøre i dette hus koster ialt: 68894 kr incl moms.

BEMÆRK at indeholdt i montagen er også afslutning imellem vindue eller dør og eksisterende vindueslysning hvilket ikke altid er tilfældet blandt udbydere af vinduer og døre. Herudover er udskiftningen inklusiv 2 standardgreb til 2 yderdøre. 

Hvad koster nye vinduer og døre i pvc, træ-alu, mahogni eller egetræ.

Ovenstående priseksempel er på vinduer og døre fremstillet af træ. Priser på vinduer og døre udført i pvc er stort set de samme. Hvorimod at hvis du ønsker vinduer og døre udføre i træ-alu vil der være et samlet tillæg på ca 13500 kr.

Priser på vinduer og døre i mahogni vil være ca 19000 kr højere i alt.

Du kan også vælge andre og mere eksotiske træsorter som fx egetræ. Men på dette skal vi udregne pris efter hvert eksempel af hensyn til træpriserne som kan svinge meget op og ned.

Det mest nøjagtige tilbud opnår du ved at vi kommer forbi med en konsulent som opmåler dine vinduer og giver dig et uforpligtende tilbud. Vore konsulenter kan også give dig ideer til hvordan døren eller vinduet skal se ud samt komme med gode råd. Vinduernes pris kan måske også reduceres lidt ved at ændre nogle få ting i bestillingen.

En opmåling tager ca 2-4 min. pr. vindue eller dør foruden en afklaring med dig om hvordan det skal se ud, hvilken farve osv. Vi fremsender tilbuddet til dig – gerne på mail – normalt i løbet af 2-3 arbejdsdage medmindre andet er aftalt.

Montagespørgsmål afklares også ved vores konsulentbesøg og på den måde undgår du mange ubehagelige overraskelser i forløbet.

Det er dog vanskeligt at give en præcis pris på udskiftning af dine vinduer og døre fordi prisen kan variere afhængig af mange ting.

Forhold som normalt påvirker priser på vinduer og døre

Udover materialeprisen kan du for eksempel tilvælge en del ekstraudstyr til dine vinduer.
Det kan være udstyr tilknyttet indbrudssikkerhed. Det kan være indbrudssikkert glas som findes i flere typer afhængig af sværhedsgrad. Metalspigre i bagkanten af døren så indbrudstyven ikke kan save hængslerne over (kun ved udadgående døre) og fjerne dørpladen. Eller tyveribeslag på vinduerne så tyven ikke så let kravler ind imens du lufter ud. Særligt dirkefrie låse og meget mere.

Andet ekstraudstyr kan være udluftningsventiler – for mere ventilation, nødudgang – i tilfælde af brand, pudsebeslag – så du nemmere kan pudse vinduer som er monteret højt oppe, bremse i greb så vinduet eller døren kan låses i en bestemt stilling osv.

Type og størrelse på dine vinduer og yderdøre

Jo større vinduer og yderdøre som du har brug for – jo mere materiale forbruges og jo mere koster de. Ligeledes hvis der er mange inddelinger i dine nye vinduer og døre.

Montage af vinduer og yderdøre.

Når dine vinduer og døre skal skiftes – kan det godt være at det er en god ide samtidig at skifte lysningsplader og vinduesbundstykker. Nogle huse har træplader indvendig rundt i vindueskarmen samt der hvor du stiller dine potteplanter. Dette benævnes lysningsplader og vinduesbundstykker. Andre har pudsede lysninger og måske marmorvinduesbundstykker. Det er ofte ikke nødvendigt at skifte lysningsplader og vinduesbundstykker, men hvis du ønsker at skifte disse ved vinduesmontagen – koster dette også ekstra.

Hvis dine vinduer og døre ikke kan nåes fra jorden – skal vore montører bruge stillads eller lift hvilket er en ekstraomkostning ved montagen.

Den bedste løsning opnår du ved at få et gratis konsulentbesøg samt en gratis opmåling

Se også vore store udvalg af trapper på www.trappeteamet.dk

Få hjælp til hele din udskiftning af vinduer og døre eller trappe.

Send os dit telefonnummer så kontakter vi dig