Gratis opmåling

Her kan du bestille et gratis opmåling af vinduer og døre eller gratis opmåling af trappe samt få et uforpligtende tilbud. Få taget de rigtige mål og hør hvad der er muligt. Læs mere under formularen herunder.

Gratis opmåling af vinduer og døre eller trapper.

Når du har bestilt gratis opmåling, vil en af vores konsulenter kontakte dig for at aftale hvornår du har tid til at vi kan komme forbi. Du kan få en af vore konsulenter til at aflægge et besøg hjemme hos dig og forestå måltagning, vejledning samt eventuel bestilling. Når konsulenten ringer til dig vil han kort gennemgå projektet sammen med dig i telefonen. Både for at sikre sig at du er klar til at få foretaget en opmåling og for at tale lidt om type og design. De fleste vil også gerne have en ide om hvad det koster at udskifte vinduer, yderdøre eller trappen og det kan konsulenten som regel give en prisindikation af. Det er en god ide at skrive i formularen om du har brug for opmåling af en trappe, et vindue eller en yderdør. Det er fordi vore konsulenter er specialister på et eller flere områder. Det er ikke altid den samme konsulent som kan vejlede i fx ståltrapper som i pvc-vinduer. 

Hvad får du ud af en gratis opmåling og vejledning.

Undersøgelser har vist at mere end 25 % af de vinduer som måles op har forkerte mål. En typisk fejl som nemt kan opstå hvis man selv opmåler  vinduer og døre kan for eksempel være at man kan glemme at fratrække luft til fuge imellem vindueskarmen og muren. Det gør isætning af vinduerne umulig fordi der ikke er plads til fugen. En fejl af den art kan betyde at der skal produceres nogle nye vinduer. Det ville være en ærgelig og meget dyr fejltagelse. Vinduespladsen garantere for at de vinduer og døre som vi opmåler kan monteres i murhullet. Det samme gør sig gældende med opmåling af trapper som heller ikke må svinge meget i mål. Bemærk også at det ikke er alle leverandører af vinduer og yderdøre som vil indestå for deres opmåling. Men det gør Vinduespladsen. 

Opmåling og montage.    

Målene på dine nye vinduer, yderdøre eller trapper er lidt afhængige af hvordan disse monteres. Derfor indestår Vinduespladsen kun for målene i tilbud hvor der også indgår montage. Det er en rigtig god ide at det er den samme som både opmåler og isætter produkterne. Det er fordi der findes flere måder at isætte vinduer og døre eller installere en trappe. Vinduespladsen sælger kun godkendte DVC-certificerede vinduer og yderdøre og overholder vinduesindustriens normer for hvordan montagen udføres. Læs mere under nye vinduer om garantier og montage.

Vinduespladsen tilbyder gratis opmåling af vinduer, døre og trapper.