Uforpligtende tilbud & gratis opmåling

Få hjælp til nye vinduer, døre og trapper hos Vinduespladsen. Start dit projekt med et prisoverslag over telefonen eller få en af vores specialkonsulenter på besøg til en gratis opmåling og en uforpligtende snak om dine muligheder.
Kontakt os nu eller læs mere efter formularen herunder.

Kasper T
Læs mere

Nye vinduer i hele huset

Vi fik sat nye vinduer i hele huset hvor de kom ud og målte det hele op og vi fik her snakket forskellige løsninger.

Vi var efterfølgende flere gang i kontakt og havde samtaler om hvad der skulle laves og oplevede gennem hele forløbet en professionel dialog og håndering.

Alt i alt et meget tilfredsstillende forløb.

H. Holm
H. Holm
Læs mere

Vi bruger Vinduespladsen igen

Jonas kom og målte op, og det var præcist opmålt. Vi fik vores vinduer leveret og monteret til den aftalte uge. Arbejdet var veludført og resultatet blev så flot. Derfor har vi valgt at bruge Vinduespladsen igen til vores nye bolig. Også her kom Jonas og målte op. Om nogle uger kommer døre og vinduer, hvilket vi glæder os til.

Michael Schou
Michael Schou
Læs mere

Kvalitets arbejde

Dygtig sød og venlig mand der kom og målte vores nye trappe op han havde bare styr på det selv om at det ikke er det nemmeste opgave hos os. De to montører var hurtige og effektive og trappen er bare blevet rigtig flot og ingen fejl og mangler, kun lidt sprog problemer med polakkerne men det klarede vi fint med lidt gebrokken tysk/engelsk.

De havde også fejet og støvsuget efter sig. Så kan sagtens anbefale den sønderjyske afdeling…👍👍

Tidligere
Næste

Gratis opmåling af vinduer og døre eller trapper.

Når du har bestilt gratis opmåling, vil en af vores konsulenter kontakte dig for at aftale, hvornår du har tid til, at vi kan komme forbi. Du kan få en af vores konsulenter til at aflægge et besøg hjemme hos dig og forestå måltagning, vejledning samt eventuel bestilling.

Når konsulenten ringer til dig, vil han kort gennemgå projektet sammen med dig i telefonen. Både for at sikre sig, at du er klar til at få foretaget en opmåling og for at tale lidt om type og design. De fleste vil også gerne have en ide om, hvad det koster at udskifte vinduer, døre eller trappen, og det kan konsulenten som regel give en prisindikation af. 

Det er en god idé at skrive i formularen, om du har brug for opmåling af en trappe, et vindue eller en dør. Det er, fordi vores konsulenter er specialister på et eller flere områder. Det er ikke altid den samme konsulent, som kan vejlede i fx ståltrapper som i pvc-vinduer. 

Hvad får du ud af en gratis opmåling og vejledning?

Undersøgelser har vist, at mere end 25 % af de vinduer, som måles op, har forkerte mål. 

En typisk fejl, som nemt kan opstå, hvis man selv opmåler vinduer og døre, kan for eksempel være, at man kan glemme at fratrække luft til fuge imellem vindueskarmen og muren. Det gør isætning af vinduerne umulig, fordi der ikke er plads til fugen. En fejl af den art kan betyde, at der skal produceres nogle nye vinduer. Det ville være en ærgelig og meget dyr fejltagelse. 

Vinduespladsen garanterer, at de vinduer og døre, som vi opmåler, kan monteres i murhullet. Det samme gør sig gældende med opmåling af trapper, som heller ikke må svinge meget i mål. Bemærk også at det ikke er alle leverandører af vinduer og yderdøre, som vil indestå for deres opmåling. Men det gør Vinduespladsen.

Opmåling og montage 

Målene på dine nye vinduer, døre eller trapper er lidt afhængige af, hvordan disse monteres. Derfor indestår Vinduespladsen kun for målene i tilbud, hvor der også indgår montage. 

Det er en rigtig god idé, at det er den samme, som både opmåler og isætter produkterne. Det er fordi der findes flere måder at isætte vinduer og døre eller installere en trappe. 

Vinduespladsen sælger kun godkendte DVC-certificerede vinduer og yderdøre og overholder vinduesindustriens normer for hvordan montagen udføres. Læs mere under nye vinduer om garantier og montage.

Vinduespladsen tilbyder altid gratis opmåling af vinduer, døre og trapper.