Udskiftning af vinduer og døre

Giv din bolig nyt liv med en udskiftning af vinduer og døre, der kan løfte enhver boligs udseende, øge indbrudssikringen og sænke varmeregningen.

Her kan du blive klogere på dine muligheder og hvad det koster, samt skrive dig op til en gratis opmåling og et uforpligtende tilbud.

DET ER 100% GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det siger vores kunder om os:

Kasper T
Læs mere

Nye vinduer i hele huset

Vi fik sat nye vinduer i hele huset hvor de kom ud og målte det hele op og vi fik her snakket forskellige løsninger.

Vi var efterfølgende flere gang i kontakt og havde samtaler om hvad der skulle laves og oplevede gennem hele forløbet en professionel dialog og håndering.

Alt i alt et meget tilfredsstillende forløb.

H. Holm
H. Holm
Læs mere

Vi bruger Vinduespladsen igen

Jonas kom og målte op, og det var præcist opmålt. Vi fik vores vinduer leveret og monteret til den aftalte uge. Arbejdet var veludført og resultatet blev så flot. Derfor har vi valgt at bruge Vinduespladsen igen til vores nye bolig. Også her kom Jonas og målte op. Om nogle uger kommer døre og vinduer, hvilket vi glæder os til.

Michael Schou
Michael Schou
Læs mere

Kvalitets arbejde

Dygtig sød og venlig mand der kom og målte vores nye trappe op han havde bare styr på det selv om at det ikke er det nemmeste opgave hos os. De to montører var hurtige og effektive og trappen er bare blevet rigtig flot og ingen fejl og mangler, kun lidt sprog problemer med polakkerne men det klarede vi fint med lidt gebrokken tysk/engelsk.

De havde også fejet og støvsuget efter sig. Så kan sagtens anbefale den sønderjyske afdeling…👍👍

Få udskiftet dine vinduer og døre af erfarne vinduesmestre fra VinduesPladsen

Hos Vinduespladsen er vi meget stolte af vores erfarne vinduesmestre, der altid er klar til at rådgive dig, så du kan få de bedste vinduer og døre. 

Der er mange ting at tage stilling til når man køber både vinduer og døre. Lige fra eventuelle lovkrav om brandredning, energibesparelse og vedligehold, til udseende, stil og farver på vinduerne og dørene. Alt dette er noget, vores kompetente vinduesmestre kan hjælpe med.

 

Vinduesmester kigger på montering af vinduer

Udskiftning af vinduer og døre efter mål

Vinduer og døre bliver oftest fremstillet på specialmål. Derfor er det vigtigt, at alle vinduer og døre passer til huset. Da undersøgelser har vist, at op til 25 % af alle købte vinduer er i forkerte mål, tilbyder Vinduespladsen at foretage både opmåling, levering og montage af dine vinduer og døre, så de med garanti passer perfekt til dit hus.

Få de vinduer og døre som passer til din bolig og bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent og få et uforpligtende tilbud. Mangler du inspiration, så kan du finde billeder af vores flotte vinduer og døre i inspirationsgalleriet. 

Hvor lang tid tager opmåling og montage  af vinduer og døre?

Opmåling af nye vinduer og døre tager normalt mellem 1 og 2 timer, afhængigt af antallet og størrelsen på de vinduer og døre, der skal opmåles. Vores vinduesmestre vil typisk tage målinger af bredden, højden og dybden på vinduer og døre, samt kontrollere eventuelle skævheder i væggene.

Montage af nye vinduer og døre kan tage alt fra et par timer til en hel dag eller mere, igen afhængigt af antallet og størrelse, samt kompleksiteten af installationsprocessen. Vores vinduesmestre vil typisk starte med at fjerne de gamle vinduer og døre, og derefter installere de nye vinduer og døre så de bliver tætte og sikre.

Vi anbefaler altid, at du taler din situation igennem med vores vinduesmestre, hvis du ønsker at få en mere nøjagtig tidsplan for opmåling og montage af nye vinduer og døre.

Målebånd til omåling af vinduer og døre

Vores priser på udskiftning af vinduer og døre

Når du overvejer at udskifte vinduer og døre i din bolig, er det relevant at kende en cirka pris. En sådan pris kan dog imidlertid være svær at fastsætte uden videre, da der er en række forskellige parametre, der skal tages højde for i denne sammenhæng. Det drejer sig for eksempel om de nye vinduer og døres materiale, antallet af vinduer og meget andet.

Priseksempel på udskiftning af vinduer og døre

For at give en idé om prisen på udskiftning af vinduer og døre, har vi lavet et priseksempel på udskiftning af vinduer og yderdøre i et almindeligt parcelhus på 160 kvadratmeter. Parcelhuset er udstyret med i alt 10 vinduer og 3 yderdøre:

 • Hoveddør med sideparti er 133 x 212 cm
 • Bryggersdør på 95 x 212 cm
 • Terrassedør på 95 x 212 cm
 • Otte vinduer som måler 131 x 119 cm
 • To vinduer m/råglas er 60 x 60 cm

Samlet pris på nye vinduer og døre fremstillet af træ: 64.000 kr incl moms.
Samlet pris for montage inklusiv indvendig afslutning : 35.900 kr incl moms.
Udskiftning af vinduer og yderdøre i dette hus koster i alt: 99.900 kr incl moms.

Ved udskiftning af vinduer og døre kan du selvfølgelig også vælge dine nye vinduer og døre i andre materialer end træ. Er dette noget, du ønsker, så vil prisen selvfølgelig variere.

 • Priserne på døre og vinduer i plast er stort set det samme som på trævinduer.
 • Ønsker du dine vinduer og døre udført i træ-alu, så er prisen noget højere. Her vil der være et samlet tillæg på ca 13.500 kr.
 • Priser på vinduer og døre i mahogni vil være ca 25.000 kr højere i alt.

Du kan også vælge andre og mere eksotiske træsorter som for eksempel egetræ. Men på dette skal vi udregne pris efter hvert eksempel af hensyn til træpriserne, som kan svinge meget op og ned. Læs mere om priser på vinduer og døre her.

Bestil en gratis opmåling og find ud af, hvad det vil koste at få udskiftet dine vinduer og døre.

Billedgalleri til inspiration

Nye vinduer fra Vinduespladsen – sådan foregår det:

Hos Vinduespladsen tager vi professionelt hånd om dit vinduesprojekt fra start til slut. Vores vinduesmestre står klar til at hjælpe dig gennem hele processen, lige fra opmåling til de nye vinduer og døre samt valg og bestilling af dem, til demontering af de gamle samt montering af de nye.

Vi sørger selvfølgelig altid for at tage hensyn til dit hus og dets omgivelser under hele processen, og vi rydder grundigt op efter os selv, når vi er færdige med at montere jeres nye vinduer og døre.

Efter du har taget kontakt til os, vil et forløb hos os bestå af følgende 4 trin 

 

 

  

1. Uforpligtende samtale & gratis opmåling

Når I har kontaktet os ...

... kommer vores vindueskonsulent og foretager en gratis opmåling hos jer. Vi hjælper gerne med input til jeres overvejelser, og kommer med relevante observationer vedrørende netop jeres bolig.

3. Levering

Vi leverer dine nye vinduer og døre ...

... lige til din dør. Så snart dine nye vinduer og døre er produceret og ankommet til vores lager, vil Vinduespladsens montører kontakte dig for at aftale, hvilken dag der passer bedst.

2. Udarbejdelse & accept af tilbud

Efter opmålingen udarbejder vi et tilbud til jer ...

... der indeholder skitser af vinduerne og dørene, så der ikke opstår misforståelser. Accepterer du tilbuddet, modtager du en ordrebekræftelse, og produktionen kan begynde efter accept af denne.

4. Montering

Monteringen bliver foretaget ...

... af vores montører, der først udskifter dine gamle vinduer og døre. Herefter monteres de nye, og vi sørger selvfølgelig for at afslutte det hele fint både inde og ude.

Besøg vores showrooms

Vinduespladsen har tre forskellige showrooms rundt omkring i Danmark, hvor det er muligt at komme ind og se vores døre og vinduer.
 
 • Udstillingen i Vojens har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-16.30 og fredag fra kl. 9-15.
 • Udstillingen i Skovlunde har åbent onsdag til torsdag fra kl. 9-16.30 og fredag fra kl. 9-15.
 • Udstillingen i Åbyhøj er åben efter aftale. Du kan aftale tid på tlf. 46 76 91 00 eller skrive en mail til info@vinduespladsen.dk

Du kan læse mere om vores showrooms samt deres præcise adresser og åbningstider her.