Flot yderdør i klassisk stil

Billig yderdør i klassisk design

Flot billig yderdør i klassisk design med 6 glas delt med 42 mm sprosser som er hvid på begge sider. Yderdøren er et overskudselement som står på lager og har ikke været monteret før. Flot yderdør som har 2-lags glas monteret og 2 frisede fyldninger. En billig yderdør i klassisk design, som står klar til afhentning i vores afdeling i Vojens. Husk at orientere dig om vores åbningstider, så du ikke kommer til en lukket afdeling. Yderdøren er også med vandnæse, samt standard mahogni bundliste. Greb til til døren kan købes eksklusivt – vi har mange at vælge i mellem.

Billedet er taget udefra.

Produktnummer: Vojens 13

Mængde: 1 stk.

PRIS: 5000,- kr. (Nypris 11.489 kr)

Karmmål: 100×210,5×11,5 cm (BxHxD)

Yderdørens hængsling : Højre ud. 

Skriv gerne til mv@vinduespladsen.dk hvis du har spørgsmål til elementet

Elementet står kun på adressen i Vojens, men hvis du måske bor lidt længere væk, eller ønsker det sendt, kan vi tilbyde fragt til din adresse med vores fragtfirma, hvor det oftest koster ca. 900,-

Hængsling af PVC terrassedør

Vores døre kommer i mange forskellige farver og designs, da vores nye vinduer og døre bliver produceret efter dine mål. På denne måde behøver man ikke, i langt de fleste tilfælde at tilpasse huset til vinduet – vi gør arbejdet for dig. Vi tilbyder desuden også en komplet udskiftning af vinduerne og dørene i dit hjem, hvor vi tager os af opmåling, levering og montering.

Ønsker du at se billeder af nye facadedøre – klik her

Se vores indvendige døre på indvendigedøre.dk 

Se også