Indvendige døre efter mål

dore-223
Indvendige døre som dobbelt fransk dør
Indvendig dobbelt skydedør
dore-229

Billeder af indvendige døre efter mål til dig der søger inspiration.

Indvendige døre efter mål i alle typer. 

Du kan få alle vores indvendige døre fremstillet på specialmål. Lige fra de helt glatte døre og mere moderne døre til fyldningsdøre og franske døre med glas. Også glasdøre som skydedøre, foldedøre, dobbeltdøre faste glaspartier og branddøre er indvendige døre som kan fåes på specialmål.

Har du behov for at reducere støj kan vi tilbyde lyddæmpende døre. Eller hvis du har vådrum så kan vi tilbyde døre som er fugtafvisende.  Det er også muligt at bevare din eksisterende karm og nøjes med kun at skifte dørpladen. Det kan være en fordel for at undgå maling af tapet og udskiftning af gerikter eller lister omkring dørkarmene. Det er ofte en nemmere og billigere løsning.

Klik på billedet for at åbne galleriet eller nyde billedet i høj opløsning.

  • Indvendige døre på specialmål kan bestilles online

Alle indvendige døre efter mål kan beregnes i vores prisberegner, der kan ses på www.indvendigedøre.dk. hvor dørene også kan bestilles online.

Hvis ikke det kan findes i prisberegneren så kontakt Vinduespladsen for at få hjælp til at udskifte dine indvendige døre på specialmål. Du kan læse mere om, hvilke overvejelser som er vigtige, hvis du ønsker at udskifte dine indvendige døre efter mål på siden indvendige døre.

Vi tilbyder både at levere og montere dine nye indvendige døre, og hvis du skal bruge 3 døre eller mere inkl. montage – kommer vi også forbi og foretager en gratis opmåling. Skulle det ske, at de døre som du skal bruge er særligt høje eller brede. Så kan det ske, at de ikke kan bestilles online. Det er, fordi de så skal beregnes individuelt, og så er du velkommen til at kontakte os med en forespørgsel.

Indvendige døre som du ønsker dem

Hos Vinduespladsen kan du få præcist den type indvendige dør, du er på udkig efter lavet til de mål, som du har brug for. Er du for eksempel på udkig efter en fyldningsdør, tilbyder vi blandt andet:

  • Fyldningsdøre i forskellige typer træ
  • Fyldningsdøre med glas
  • Fyldningsdøre med karm
  • Massive fyldningsdøre
  • Flere forskellige farver: træfarvet, sort eller hvide fyldningsdøre

Franske døre og fyldningsdøre efter mål

Udover at alle døre kan fremstilles på højde og bredde efter ønske, så kan alle døre også tilbydes både i en tykkelse på 40 mm og på 35 mm. Mange gamle fyldningsdøre og franske døre er kun 35 mm tykke, og hvis du vælger kun at skifte dørplade, kan vi også tilbyde dette.

Har du spørgsmål kan du enten besøge vores udstilling og se dørtyperne eller kontakte os på info@indvendigedøre.dk. Se også nedenstående billeder af indvendige døre igennem og lad dig inspirere.