Dobbeltdør i mahogni

Dobbeltdør i mahogni med glas og pyramidefyldninger. Dobbeltdøren er udstillet i vores afdeling i Skovlunde. Mahognidobbeltdør med en stor mængde glas kan bruges både som terrassedør og som hoveddør. En dobbeltdør i mahogni, som f.eks. denne, kan bruges som en facadedør til at imponere boligens besøgende, med træ og fyldninger i høj kvalitet samt et pænt klassisk udseende der kan være med til at give boligen et “varmt” udtryk. Man kan med fordel købe denne dobbeltdør i mahogni, hvis man ønsker meget lys til boligens indgang. Vi tilbyder også at udarbejde et gratis tilbud til dig på nye vinduer, døre eller trapper i mahogni, som er tilpasset målene i dit hjem.  

Billedet er taget af dørens udvendige side

Produktnummer: Skovlunde 2 

Mængde: 1 stk.

PRIS: 12.000,- kr. (Nypris 26.811 kr)

Karmmål: 150x212x11,5 cm (BxHxD)

Dørens hængsling: venstre ud

Skriv gerne til mv@vinduespladsen.dk hvis du har spørgsmål til elementet

Elementet står kun på adressen i Skovlunde, men hvis du måske bor lidt længere væk, eller ønsker det sendt, kan vi tilbyde fragt til din adresse med vores fragtfirma, hvor det oftest koster ca. 900,-

Hængsling af PVC terrassedør

Vores døre kommer i mange forskellige farver og designs, da vores nye vinduer og døre bliver produceret efter dine mål. På denne måde behøver man ikke, i langt de fleste tilfælde at tilpasse huset til vinduet – vi gør arbejdet for dig. Vi tilbyder desuden også en komplet udskiftning af vinduerne og dørene i dit hjem, hvor vi tager os af opmåling, levering og montering.

Ønsker du at se billeder af nye facadedøre – klik her

Se vores indvendige døre på indvendigedøre.dk 

Se også