Dobbelt facadedør

Dobbelt facadedør med palæsprosser der er hvidmalet inde og mørkegrøn højglans ude. Dvs. at døren er 2-farvet – hvid inde og mørkegrøn ude.  Dobbeltdøren er udstillet i Skovlunde og er i god stand. Pæn dobbelt facadedør som også kan bruges som enten hoveddør eller yderdør. Døren har pyntelister, udskæringer og glas med palæsprosser som deling, og buede kanter for oven. Denne dobbelt facadedør har ligesom de fleste af vores andre yderdøre, som standard en bundliste i mahogni. 

Billedet er taget af dørens yderside

Produktnummer: Skovlunde 3

Mængde: 1 stk.

PRIS: 14.000,- kr. (Nypris 28.965 kr)

Karmmål: 135×212,5×11,5 cm (BxHxD)

Døren hængsler : Venstre ind 

Skriv gerne til mv@vinduespladsen.dk hvis du har spørgsmål til elementet

Elementet står kun på adressen i Skovlunde, men hvis du måske bor lidt længere væk, eller ønsker det sendt, kan vi tilbyde fragt til din adresse med vores fragtfirma, hvor det oftest koster ca. 900,-

Hængsling af PVC terrassedør

Vores døre kommer i mange forskellige farver og designs, da vores nye vinduer og døre bliver produceret efter dine mål. På denne måde behøver man ikke, i langt de fleste tilfælde at tilpasse huset til vinduet – vi gør arbejdet for dig. Vi tilbyder desuden også en komplet udskiftning af vinduerne og dørene i dit hjem, hvor vi tager os af opmåling, levering og montering.

Ønsker du at se billeder af nye facadedøre – klik her

Se vores indvendige døre på indvendigedøre.dk 

Se også