Hvid yderdør

Flot hvid yderdør som er hvid på begge sider. Døren er i meget god stand, da den kun har været brugt som udstillingsdør, og aldrig har været monteret før. Yderdøren har små skrammer fordi den er udstillet i vores afdeling i Skovlunde. En flot hvid yderdør med 3 fyldninger, aluminium bundliste, vandnæse og et halvbuet glas med 3 palæsprosser øverst. En dejlig dør til billig pris, og som holder længe da alle vores hoveddøre er i høje kvalitetsmaterialer.

Billedet er taget af dørens udvendige side

Produktnummer: Skovlunde 4

Mængde: 1 stk.

PRIS: 6.000,- kr. (Nypris 13.112 kr)

Karmmål: 95x212x11,5 cm (BxHxD)

Hængsling på døren : Højre ind

Skriv gerne til mv@vinduespladsen.dk hvis du har spørgsmål til elementet
Elementet står kun på adressen i Skovlunde, men hvis du måske bor lidt længere væk, eller ønsker det sendt, kan vi tilbyde fragt til din adresse med vores fragtfirma, hvor det oftest koster ca. 900,-

 

Hængsling af PVC terrassedør

Vores døre kommer i mange forskellige farver og designs, da vores nye vinduer og døre bliver produceret efter dine mål. På denne måde behøver man ikke, i langt de fleste tilfælde at tilpasse huset til vinduet – vi gør arbejdet for dig. Vi tilbyder desuden også en komplet udskiftning af vinduerne og dørene i dit hjem, hvor vi tager os af opmåling, levering og montering.

Ønsker du at se billeder af nye facadedøre – klik her

Se vores indvendige døre på indvendigedøre.dk 

Se også